PHOTO-2024-07-11-08-45-39[33]

VGR voltooit veldrenovatie bij SV Terheijden

16 juli 2024
2241038-VGR-Groep-Content-09-07---Facebook-Linkedin-NL

De afgelopen weken hebben wij gewerkt aan de renovatie van het voetbalveld van SV Terheijden, in opdracht van de gemeente Drimmelen. Dit mooie project bestaat uit verschillende stappen om het veld klaar te maken voor een nieuw voetbalseizoen.

Eén van de belangrijkste onderdelen van de renovatie, was de heropbouw van de toplaag.

Duurzame grasmat
Daarvoor hebben we gebruikgemaakt van VGR GroeiGoed fijne compost. Deze toevoeging van stabiele organische stof, zorgt voor een gezonde en vruchtbare bodem. Dat is essentieel voor een sterke en duurzame grasmat.

Bespeelbaarheid optimaliseren
Behalve de verbeterde bodemstructuur, hebben we bovendien een nieuw drainagesysteem geïnstalleerd. Daarmee wordt wateroverlast voorkomen en de bespeelbaarheid van het veld wordt geoptimaliseerd. Daarnaast is een modern beregeningssysteem aangelegd. Dat zorgt ervoor dat het gras altijd voldoende water krijgt, zelfs tijdens droge periodes.

Veilige omgeving
De werkzaamheden gingen verder dan het speelveld zelf. Rondom het veld werd de bestrating vernieuwd, voor een nette en veilige omgeving voor spelers en toeschouwers. Als kers op de taart wordt nog een leun-hekwerk geplaatst. Nu de werkzaamheden nagenoeg zijn afgerond, kan de natuur haar werk doen. Over enkele weken ligt hier een prachtige, nieuwe grasmat!

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen voor het onderhoud aan sportvelden? Lees dan verder op: https://www.groenenrecreatie.nl/.

PHOTO-2024-07-11-08-45-39[85]
Blijf op de hoogte: follow-us-fb
Het laatste nieuws in uw inbox Inschrijven

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Copyright 2024 VGR Groep. All Rights reserved
Sluiten
Login